Het weekend

Het Roze Vrouwen Weekend begint op de vrijdag voor Pinksteren. Hoe vroeger je op vrijdag aanwezig kunt zijn, hoe handiger dat is.
Je komt ongeveer anderhalf uur nadat de boot uit Lauwersoog vertrekt aan op de camping. Hier word je verwelkomd door een van ons. Je herkent ons aan de kleur roze.
Vervolgens schrijf je je in bij de receptie. Je betaalt daar je overnachtingen, houd je identificatiebewijs bij de hand.
Op vrijdagavond, als iedereen is gearriveerd en de tenten staan, is er om ongeveer 20.00 uur een kennismakings- en informatierondje. Het is fijn en belangrijk om het weekend te starten met elkaar, elkaar te zien en van elkaar te horen, zodat je elkaar gemakkelijk kunt vinden in de dagen die komen. We vertellen iets over het eiland, welke activiteiten er zijn. Dit is ook een geschikt moment om je eigen ideeën en plannen voor het weekend te delen. Het is tevens de aftrap van het weekend, dus mis het niet!

Sommige activiteiten, zoals bijvoorbeeld de vrijdagavondwandeling, fietsen, naar het strand gaan worden door ons geïnitieerd. Vaak worden activiteiten, voor vrouwen alleen of samen, ook ter plekke bedacht en georganiseerd door de deelneemsters. ​Het is aan jezelf of je er wel of niet gebruik van wilt maken. Over het algemeen geldt voor het weekend: veel kan, weinig hoeft.
In de afgelopen jaren zijn er op die manier activiteiten ontstaan zoals wandelen, dansen, samen muziek maken, fietsen, wadlopen, natuurexcursies, etc. Activiteiten hangen af van het weer, de belangstelling en de inbreng van de deelneemsters.

Op zondag, zo rond ontbijt- en lunchtijd, schuiven we de picknicktafels aan elkaar en overladen deze met de door de vrouwen meegebrachte lekkernijen om samen te delen.

Op maandag eindigt het Roze Vrouwen Weekend en stapt een ieder na uitgezwaaid te zijn met tassen vol herinneringen weer op de boot.

Wil je meer weten, bel dan gerust (zie Contact).